Over ons

Wie zijn wij?

BestStudents is een ambitieus bedrijf dat is opgericht door twee jonge ondernemers: Marco Vrijhoef en Steven Vrijhoef. BestStudents heeft als core business het werven en selecteren van talentvolle en ambitieuze HBO- en WO-studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht, bijbaan of startersfunctie. Wij richten ons vooralsnog alleen op studenten die een opleiding volgen in een Economische of Technische studierichting. Wij zorgen ervoor dat student en vacature op elkaar aansluiten, zodat de student zich optimaal kan ontwikkelen en de werkgever een “werknemer” in dienst heeft die een meerwaarde betekent voor zijn instelling of bedrijf.

Studenten werven wij zowel online als offline. Door middel van het uitvoeren van een nauwkeurige werving- en selectieprocedure kunnen wij de juiste matches tot stand laten komen.

Ons motto: “Persoonlijkheid telt, samen komen we tot de ideale match!”

Missie

page2-img1

Student:

Studenten voorzien van een stage- en afstudeeropdracht waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen, zodat ze na hun studie een uitstekende basis hebben om hun carrière op te bouwen.

Werkgever:

BestStudents richt zich niet op het vinden van een willekeurige kandidaat, maar op het vinden van de beste kandidaat voor uw bedrijf of instelling.

Visie

page2-img1

BestStudents hecht grote waarde aan een persoonlijke benadering en begeleiding van zowel student als bedrijf of instelling. Zo blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in het bedrijfsleven en van de groei van de studenten en kunnen we ook in de toekomst zorg dragen voor een ideale match tussen student en organisatie.

Het team van BestStudents

  • Marco Vrijhoef

    Specialist in Economische studierichtingen. Waar ik voor sta, is tevens de kracht van BestStudents. De kracht van BestStudents is de...

  • Steven Vrijhoef

    Specialist in Economische studierichtingen. "Samen komen we tot het beste resultaat" Groeien, leren, ontwikkelen, creativiteit en resultaat zijn wat mij...

top