Afstudeerders via BestStudents

Een up-to-date database met afstudeerders

Bent u op zoek naar een talentvolle afstudeerders die past bij uw bedrijfscultuur en vacature? Dan kan BestStudents hem of haar aan u voorstellen. We beschikken over een up-to-date database met studenten die een opleiding volgen in een economische studierichting op hbo- of wo-niveau, bachelor of master. Deze studenten zijn aan hun laatste studiejaar bezig. Dat betekent dat er een afstudeeropdracht oftewel een scriptie geschreven moet worden.

Onze database bestaat uit studenten die door een uitvoerige werving- en selectieprocedure zijn gekomen. De studenten die moeten afstuderen, hebben hun opleiding bijna afgerond en zijn al ver ontwikkeld. De afstudeeropdracht of scriptie is vaak het laatste wat de student nog moet doen alvorens te kunnen afstuderen.

In de praktijk blijkt dat de juiste match tussen student en organisatie/vacature ervoor zorgt dat de student na zijn studie bij deze organisatie in dienst treedt.

Wilt u advies of informatie, of een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op.

Voor aanvullende informatie kunt u terecht op de volgende pagina’s en blogs:

top