Onze aanpak

Van stage opdracht tot en met ideale match

BestStudents richt zich niet op het vinden van een willekeurige kandidaat, maar op het vinden van de beste kandidaat in uw vakgebied. Tevens leggen wij sterk de nadruk op de persoonlijkheid van de kandidaat. Wij vinden het belangrijk dat de persoonlijkheid van de
kandidaat aansluit op uw vacature en organisatie.

Fase 1. Vacature en bedrijfscultuur in kaart brengen

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de stage/afstudeeropdracht in kaart te brengen. Wij vinden het belangrijk om zelf die belangrijkste eerste indruk te ervaren van uw organisatie en vacature. Wij zullen van dit bezoek een profiel maken en daarbij starten met fase 2.

Fase 2. Werving- en selectiefase

Wij weten precies hoe wij uw ideale stagiair kunnen bereiken. Per stage bepalen wij de beste mix van online en offline wervingskanalen. Wij benaderen studenten actief viaFacebook, Twitter, LinkedIn, trainingen, workshops en promobezoeken aan hogescholen en universiteiten.

Fase 3. Sollicitatiegesprek kandidaat BestStudents / werkgever

Alleen de BestStudents sturen wij  door naar uw organisatie. Op het moment dat u de BestStudent wilt aannemen, dan dient u zelf een contract aan te gaan met de student.

Fase 4. Match!

BestStudents werkt op basis van No Cure, No Pay. Dit wil zeggen, er wordt alleen betaald wanneer er ook daadwerkelijk een student van BestStudents werkzaam is bij u organisatie.

top