Stagiairs (HBO en WO)

Als u op zoek bent naar één of meer talentvolle stagiairs die passen bij uw bedrijf en vacature, dan kunnen wij deze stagiair(s) aan u voorstellen.

BestStudents heeft een database met stagiairs, op het niveau MBO, HBO en WO. Deze database bestaat uit studenten die door een grondige werving- en selectieprocedure zijn gekomen.

De stage moet aansluiten bij de competenties van de stagiair

Tijdens de opleiding hebben de studenten de kennis en vaardigheden verworven die nodig zijn om goed te functioneren in de praktijk. De stage- en afstudeeropdrachtperiode is bedoeld om deze kennis en vaardigheden in de praktijk te kunnen uitvoeren en om zich verder te kunnen ontwikkelen.
De stagiair zal gaan meewerken in de dynamiek van uw organisatie, meewerken aan een project, voert een onderzoek uit of een combinatie van deze werkzaamheden. Daarom is het erg belangrijk dat de stage en de afstudeeropdracht passen bij de opleiding en persoonlijkheid van de stagiair.

Begeleiding vanuit bedrijf of instelling

Het is belangrijk dat een stagiair vanuit een bedrijf of instelling wordt begeleid door een ervaren mentor. Daarom is dit voor een organisatie een voorwaarde bij het aannemen van een BestStudent als stagiair. De mentor kan met korte, duidelijke en krachtige tips uit zijn eigen ervaring en vaardigheden bijdragen aan de optimale ontwikkeling van de stagiair. Bovendien bent u hierdoor zelf minder tijd kwijt aan het begeleiden van de student. Bij BestStudents blijft er steeds één aanspreekpunt bereikbaar voor de stagiair gedurende zijn stage en afstudeerperiode.

Wilt u informatie en advies, of een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op.

Voor aanvullende informatie kijkt u op:

top